Bubbelonia

In Bubbelonia kruipen de bewoners van een sprookjesachtige wereld langzaam uit hun bubbels. Er is weer ruimte voor elkaar en de wereld om hen heen, en voor zintuiglijke ervaringen zoals voelen, ruiken, kijken en horen.

“Met deze hoopvolle en soms ook humoristische voorstelling willen we jong en oud inspireren om te blijven geloven in de magie van de natuur. De acrobaten ontsnappen tijdens de voorstelling uit hun bubbels en pogen zo een nieuw evenwicht tussen mens en natuur te creëren. We hebben ons ook laten inspireren door De Tuin der Lusten, het beroemde schilderij van Jheronimus Bosch. Denk aan de bubbels, de giraf en het magisch water met wonderlijke hybride wezens”, vertelt Vincent Michels van Corpus Acrobatics, die samen met Marley Eltz verantwoordelijk is voor de artistieke leiding en choreografie.

Naast veel visuele verrassingen door internationale top-acrobaten belooft Bubbelonia ook een muzikaal spektakel te worden met speciaal voor deze voorstelling gecomponeerde muziek door de befaamde componist Bob Zimmerman.

 

0 voorstellingen gevonden van Bubbelonia

;