Edith Bons Beeldend Kunstenaar

Als beeldend kunstenaar heb ik altijd parttime in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht. Vnm. met kleuters. Daarnaast gaf ik workshops in mijn atelier voor bijzondere groepen (mensen met een beperking), kinderen, volwassenen.  Ook workshops op maat en op locatie.    Nu ben ik gestopt in het onderwijs (pensioen) Maar ik mis het lesgeven. Daarom wil ik af en toe weer voor de klas staan als gastdocent en kan ik workshops geven of een beeldende les over een thema waar de klas over werkt.   Ook kan ik een lezig geven over mijn werk en de relatie met indonesie, waar mijn roots liggen. Mijn werk gaat hier ook vaak over. Ik ben op de hoogte van de beeldende kunst en (cultuur)geschiedenis van Indonesie en Nederland.   Ik werk in de gemengde techniek twee en drie dimensionaal, alsmede installaties.

0 voorstellingen gevonden van Edith Bons Beeldend Kunstenaar

;