Later als je Groot Band

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer, basgitaar, saxofoon en zang. Tijdens de voorstelling wordt er geluisterd naar muziek van de band maar wordt er ook zelf muziek gemaakt samen met 5 professionele bandleden.

De Band wil vooral laten zien hoe leuk het is om muziek te maken en hoe je moet samenwerken om mooie muziek te maken. De 5 professionele bandleden spelen in diverse bands en orkesten in binnen en buitenland. Met hun enthousiasme geven ze een waar popconcert waarbij ze vertellen wat er wanneer gebeurt, hoe een nummer tot stand komt en wat er mogelijk is met de verschillende instrumenten binnen de band.

Belangrijk is het motto: “Muziek maken is leuk!??? Tijdens de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd om zelf mee te doen.

De Later als je Groot band is te boeken op scholen, in theaters en in bibliotheken. Uiteraard zijn andere locaties bespreekbaar. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen wanneer ze dit willen samen op de foto met de bandleden.

In de decembermaand zijn er speciale Sinterklaas en Kerstvoorstellingen!

0 voorstellingen gevonden van Later als je Groot Band

;