Kleuteruurtje met de klokkenvriendjes (Moffel en Piertje)


Ontdek de geschiedenis, cultuur en identiteit van de Zaanstreek  aan de hand van één van de meest bekende producten uit de Zaanstreek: De Zaanse Klok. Leer tegelijkertijd ook opnieuw klokkijken en de invloed van tijd op ons dagelijks leven dankzij de hulp van Moffel, Piertje, Flip de Beer en nog vele anderen.

Voor leerlingen van de basisschool is het Museum Zaanse Tijd dé plek om meer te leren over de tijd, klokken, klokkijken en de geschiedenis van de regio. Momenteel is het volgende educatief materiaal beschikbaar. Neem contact op met ons museum voor meer informatie en verdere mogelijkheden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Eén van de meest pittoreske stukjes van Nederland, nabij Amsterdam, is de Zaanse Schans. Midden in dit unieke gebied ligt Museum Zaanse Tijd, dat een charmant en informatief inkijkje geeft in de geschiedenis van de Zaanse klokkenindustrie via schitterende Hollandse uurwerken. Ons museum is een ‘must’ voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Zaanstreek, het ontstaan van Hollands welvaart, het ambacht van klokkenmaker en de betekenis van tijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;