Boom roos vis - speurtocht mét griezelbus-escaperoom


Na een spannede speurtocht door het Letterbos en de tentoonstelling komen de leerlingen in De Griezelbus-escaperoom van Paul van Loon. In de Griezelbus moeten ze een raadsel oplossen om te kunnen ontsnappen. Lukt het ze de code te kraken? 

 

Duur: 60 minuten

Doelgroep: groep 6 t/m 8

Kosten: € 50,00 per 15 leerlingen 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ook in het verleden hebben vele docenten zich met hart en ziel ingezet voor de toekomst van ‘hun’ leerlingen. In ons prachtige museum bewaren wij deze verhalen en kunt u kennismaken met de ervaringen en ontdekkingen van generaties docenten en leerlingen. 

Op een prachtige locatie - het zorgvuldig gerestaureerde gebouw De Holland uit 1939 - in Dordrecht vindt u meer dan 325.000 voorwerpen; de grootste onderwijscollectie ter wereld! Kom, kijk en luister. Verwonder je en geniet van wat het Nationaal Onderwijsmuseum te bieden heeft.

Het museum biedt verschillende programma’s aan voor het primair – en voortgezet onderwijs. Zowel in Dordrecht, als online, als bij u op locatie. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;