Volle Kracht


Het museum biedt 3 soorten abonementen aan die scholen aan het begin van het schooljaar afnemen. Inhoud is in basis hetzelfde:

-          Elke groep een programma. In het museum of in de klas met objecten. Inhoud programma wordt besproken met de desbetreffende docent. Onderwerpen kunnen divers zijn zoals, kleding, communicatie, water, helden en nog veel meer.

-          3 weken ter beschikking Helderse Helden (Reizende tentoonstelling hele school).

De overige 2 abonementen hebben een uitbreiding van extra begeleiding tot een rondvaart met onze reddingboot.

Kosten zitten tussen de 3 en de 6 euro per leerling per jaar.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Stap in de wereld van legendarische redders en leer alles over het reddingwezen van vroeger en van nu. Voor het basisonderwijs hebben wij verschillende schoolreisjes en lesprogramma’s en we organiseren leerzame projecten voor het Voorgezet Onderwijs. Het Reddingmuseum wil en kan het verhaal van het reddingwezen in vele vormen toegankelijk maken voor het onderwijs. Wij denken graag samen met scholen na over hoe wij kunnen aansluiten op de schoolthema’s. Neem contact op met onze educatiemedewerker via secretariaat@reddingmuseum.nl of bel naar het museum. Samen kunnen we kijken wat er allemaal mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;