Workshop "Weet wat je eet"


Een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum is leerzaam en leuk!
U wordt door de bakker ontvangen in het unieke museumtheater. Na een vermakelijke en leerzame introductie steken de leerlingen zelf de handen uit de mouwen en maken kennis met de fijne kneepjes van het ambacht.
Als de broden in de oven staan verkennen de leerlingen aan de hand van een speurtocht het museum. Drie gebouwen, verbonden door een tunnel onder de straat, dragen zorg voor een boeiende kennismaking met het ambacht.
Het loon voor al die zware arbeid is naar huis gaan met een eigen gebakken brood.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Museumbezoek voor scholen

Voor scholen is een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum zowel leerzaam als leuk.

Groepen uit het basis- maar ook uit het voorgezet onderwijs worden door de bakker graag ontvangen in het unieke museumtheater. Na een vermakelijke introductie steken de leerlingen zelf de handen uit de mouwen en werken schouder aan schouder als ze kennismaken met de fijne kneepjes van het ambacht. 

Als de broden in de oven staan verkennen de leerlingen aan de hand van een speurtocht of vragenlijst het museum. Drie gebouwen verbonden door een tunnel onder de straat dragen zorg voor een boeiende kennismaking met het ambacht.

Het loon voor al die zware arbeid is naar huis gaan met een eigen gebakken brood.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;