De Speelgoedwerkplaats


Het centrale, educatieve programma in het Speelgoedmuseum is de Speelgoedwerkplaats. Leerlingen verdiepen zich in de verschillende aspecten van speelgoed zoals techniek, vormgeving, verbazing en fantasie. In de Werkkamer van het museum ontwerpen ze het speelgoed uit hun dromen. 
Aansluitend op kerndoel 56 (erfgoededucatie).

Praktische informatie
Voor groep 3-4-5-6
Dinsdag t/m vrijdag
Prijs lespakket (inclusief toegang tot museum): € 75,00
Verplicht aantal begeleiders (incl. leerkracht): minimaal 3 personen
Tijdvak: 09:30 – 11:00 uur / Tijdsduur: 90 min
Website: www.hetspeelgoedmuseum.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Het Speelgoedmuseum Deventer verbindt generaties in één museum. Grootouders nemen kleinkinderen mee naar hun eerste museumbezoek waar kinderen zich verwonderen. Het Speelgoedmuseum is een afspiegeling van tijd, maatschappij en technologische ontwikkelingen. Speel, herinner en (her)ontdek.

We zijn een familiemuseum boordevol alledaags en bijzonder speelgoed en beschikken over de grootste en belangrijkste openbare speelgoedcollectie in Nederland. Bijzondere poppen en poppenhuizen, treinen, verschillende soorten mechanisch- en optisch speelgoed, bordspellen en games; het museum heeft het allemaal.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;